Curday.dat Data Format

Discuss the reverse engineering and emulation (as opposed to simulation) of any sort of Prevue hardware, including Atari-based and Amiga-based EPG channels and the Amiga-based Prevue/TV Guide channels.
tin
Posts: 541
Joined: Sat May 08, 2010 9:54 pm

Re: Curday.dat Data Format

Post by tin » Thu Jul 05, 2012 8:27 pm

Yah, we've had the ability to get listings into PG or Atari EPG for quite some considerable time, e.g. http://www.youtube.com/watch?v=NSwIHoFaAfQ

20CenturyFan
Posts: 91
Joined: Tue Sep 06, 2011 3:36 pm

Re: Curday.dat Data Format

Post by 20CenturyFan » Thu Jul 05, 2012 10:04 pm

Tin: Were those live listings on that youtube video, or were they updated automatically by the feed you routed into the emulator? That is the sort of thing that I have never been able to figure out, but I believe would be awesome if I got it working on my setup. But all I have is Comcast and no way to get their listings translated into a format acceptable by WinUAE >< :D

Matthew Joseph
Posts: 78
Joined: Mon Jun 06, 2011 4:17 am
Location: Philippines

Re: Curday.dat Data Format

Post by Matthew Joseph » Fri Jul 06, 2012 5:04 am

20CenturyFan wrote: Have you tried KMPlayer to put videos and music, etc in a rotation on the top half of your screen? 8-)
Well, yes. But because I have no extra monitor, I tried to work to do borderless, and it work. I edited that 2 ads in my Sony Vegas than VirtualDUB.
THIS IS THE PREVUE CHANNEL, AND WE ARE WHATS ON.
_____________________________________________________________
Matthew Dela Cruz
Loyal Prevue Channel and TVGC/TVGN guy

kwest93
Posts: 221
Joined: Sat Aug 27, 2011 2:47 am

Re: Curday.dat Data Format

Post by kwest93 » Fri Jul 06, 2012 6:11 am

Matthew Joseph wrote:
20CenturyFan wrote: Have you tried KMPlayer to put videos and music, etc in a rotation on the top half of your screen? 8-)
Well, yes. But because I have no extra monitor, I tried to work to do borderless, and it work. I edited that 2 ads in my Sony Vegas than VirtualDUB.
problem is its hard for me to make a video with both commercials and banners at the same time. so i ended up with the commercial repeating along with music.

my next video is going to be using different commercials and possibly text. what i might do instead is use the guides Text ads through Movie maker.

tin
Posts: 541
Joined: Sat May 08, 2010 9:54 pm

Re: Curday.dat Data Format

Post by tin » Sun Jul 08, 2012 1:24 pm

20CenturyFan wrote:Tin: Were those live listings on that youtube video, or were they updated automatically by the feed you routed into the emulator? That is the sort of thing that I have never been able to figure out, but I believe would be awesome if I got it working on my setup. But all I have is Comcast and no way to get their listings translated into a format acceptable by WinUAE >< :D

Not sure what you mean, maybe I did not read your post correctly. They were live AND updated automatically by feed into the emulator. I also experimented with feeding the same into a real amiga, but we have the problem there still that we don't know how to set the clock still!

dunno what you can do with any information you're getting out of comcast but basically if you can do something that gets your listings into text format somewhere, you can do whatever you want with them :)

AriX
Site Admin
Posts: 780
Joined: Tue Nov 24, 2009 11:32 pm
Contact:

Re: Curday.dat Data Format

Post by AriX » Sun Jul 08, 2012 6:06 pm

tin wrote:Not sure what you mean, maybe I did not read your post correctly. They were live AND updated automatically by feed into the emulator. I also experimented with feeding the same into a real amiga, but we have the problem there still that we don't know how to set the clock still!
Yes we do! I figured this out a while ago. Simply run the command at the end of this post: viewtopic.php?f=5&t=140&start=10#p1412 and reboot your Amiga. Now you can send K commands to the Amiga just like the Atari :D

There is actually a simpler command - a mode "f" that just updates the config.dat with no reboot - but I don't have that off-hand.

tin
Posts: 541
Joined: Sat May 08, 2010 9:54 pm

Re: Curday.dat Data Format

Post by tin » Mon Jul 09, 2012 5:47 pm

durrr. how did i forget that? even did a massive reply to it.... :shock:

Matthew Joseph
Posts: 78
Joined: Mon Jun 06, 2011 4:17 am
Location: Philippines

Re: Curday.dat Data Format

Post by Matthew Joseph » Thu Jul 12, 2012 11:44 am

Sorry, I can't, because in my off-topic note:

EDIT: Back to normal!!!! Fix via CHKDSK on Windows. :)

To AriX or other users, do you have anything to extract the .adf file on the Mac???
THIS IS THE PREVUE CHANNEL, AND WE ARE WHATS ON.
_____________________________________________________________
Matthew Dela Cruz
Loyal Prevue Channel and TVGC/TVGN guy

AriX
Site Admin
Posts: 780
Joined: Tue Nov 24, 2009 11:32 pm
Contact:

Re: Curday.dat Data Format

Post by AriX » Fri Jul 13, 2012 1:52 pm

Matthew Joseph wrote:To AriX or other users, do you have anything to extract the .adf file on the Mac???
Yep! Use "The Unarchiver"

Matthew Joseph
Posts: 78
Joined: Mon Jun 06, 2011 4:17 am
Location: Philippines

Re: Curday.dat Data Format

Post by Matthew Joseph » Fri Jul 13, 2012 11:11 pm

Ok, thanks. I will update the article I made.
THIS IS THE PREVUE CHANNEL, AND WE ARE WHATS ON.
_____________________________________________________________
Matthew Dela Cruz
Loyal Prevue Channel and TVGC/TVGN guy

Post Reply